If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Емо ти поне в разглабянето си спец , аз ако кажа че отивам да разглабям ICS-а значи 2-3дена съм зает !!!
Аа аз вече я разглобих и я сглобих , зад ICS-a се виждат създухопроводите , но не и тези клапи с моторчетата .. 2 бушона бяха изгорели отпред - смених ги и пак няма разлика
Като отвориш капака на двигателя, най-ляво в дъното близко до стъклото. Моторчето се държи на 3 болчета и се отвиват с много къса отверка. На мен ми беше просто заседнало и след като го освободих се раздвижи и проработи. Ако имаш силиконова смазка за пластмаса намажи прореза, в който се движи чопчето от моторчето.
Като отвориш капака на двигателя, най-ляво в дъното близко до стъклото. Моторчето се държи на 3 болчета и се отвиват с много къса отверка. На мен ми беше просто заседнало и след като го освободих се раздвижи и проработи. Ако имаш силиконова смазка за пластмаса намажи прореза, в който се движи чопчето от моторчето.
Това моторче кои клапи командва имаш ли идеяи има ли други моторчета?
От вътрешната страна се намира , като свалиш километража вдясно в дъното Днес разбрах от достоверен источник , утре разглабям и пробвам едно което ми даде момчето за тест и ако стане го взимам от него
От вътрешната страна се намира , като свалиш километража вдясно в дъното Днес разбрах от достоверен источник , утре разглабям и пробвам едно което ми даде момчето за тест и ако стане го взимам от него
дано да е там където казваш, и да може да се смени без да се сваля таблото, кажи утре какво си направил
Comment